ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

'Αστατος ο καιρός με βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα

astatos_kairos-10-2-16
Άστατος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Την Τετάρτη στα δυτικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το βράδυ και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές που βαθμιαία από τα βόρεια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7, οι οποίοι τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6, στα βόρεια 5 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.