ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στη Βουλή μήνυση πολίτη σε βάρος του Πρωθυπουργού

sti_bouli_minisi_se_varos_tou_prothipourgou-12-2-16
Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του Πρωθυπουργού... μετά τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει πολίτης για την παραχώρηση 14 αεροδρομίων της χώρας σε κοινοπραξία γερμανικών συμφερόντων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πολίτης στη μήνυσή του, η μακροχρόνια παραχώρηση των 14 αεροδρομίων παραβιάζει τις επιταγές του Συντάγματος για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομικής δραστηριότητας της χώρας, αλλά και τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για την κατάχρηση πληρεξουσιότητας όταν το κράτος ζημιώνεται από εκπρόσωπό του.

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι η προνομιακή παραχώρηση των αεροδρομίων έγινε με ευτελές τίμημα.

Οπως υποστηρίζει ο μηνυτής, ο Πρωθυπουργός παραβίασε την εντολή του ελληνικού λαού που του έδωσε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, και παράλληλα παραβίασε το Σύνταγμα καθώς «με κακοβουλία και ιδιοτέλεια, η υπεροχή του "οχι" μετατράπηκε σε επαίσχυντο και επονείδιστο "ναι"».
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.