ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παναγιώτα Βλαντή: Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του

panagiota_blanti_kanenas_den_xefeugi_apo_to_parelthon_tou-10-2-16
Η Παναγιώτα Βλαντή βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη για την... παράσταση «Το κενό αυτοπροσώπως» με συμπρωταγωνιστή της τον Δάνη Κατρανίδη, με τον οποίο συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να αλλάζει συνεργάτες και όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό 7Μέρες Tv : «Όταν «δέσω» με κάποιον, έχουμε δηλαδή κοινούς κώδικες επικοινωνίας και αγαπάμε το ίδιο τη δουλειά που κάνουμε, δεν θέλω να αφήνω τη συνεργασία. Αν δείτε την πορεία μου, οι συνεργασίες μου με κάποιους επαναλαμβάνονται, ακριβώς για αυτό το λόγο. Φέτος παρουσιάζουμε ένα σύγχρονο έργου του Άκη Δήμου, τον λατρεύω πραγματικά. Έχω παίξει στο παρελθόν πάλι δύο έργα του. Αγαπώ πολύ την πένα του, το χιούμορ του, τα γραμματικά του. Δεν είναι μια κωμωδία φάτσα φόρα. Η κατάσταση που βιώνουμε, πάνω στην σκηνή, είναι κωμική. Το κωμικό βγαίνει από τις ρωγμές των ηρώων». Σε ερώτηση αν γράφονται σήμερα ωραία έργα η ηθοποιός απάντησε καταφατικά συμπληρώνοντας: «Έχουμε καλούς Έλληνες συγγραφείς. Ένας από αυτούς είναι και ο Άκης Δήμου». Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε και για το μήνυμα που περνάει η παράσταση: «Στην Αθήνα, είδα ότι ο κόσμος γελούσε πολύ. Η παράσταση έχει πολιτική, κοινωνική και ερωτική χροιά κι επίσης, κυλάει σαν νεράκι. Το μήνυμα είναι ότι κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να το ξεπερνάμε. Καλό όμως είναι να λύνουμε τα θέματα του χθες ώστε να μη μας ενοχλούν στο σήμερα. Ξέρω ότι δεν είναι 'πάντα εύκολο να κλείνεις τα θέματα του παρελθόντος. Μερικές φορές οδηγούμαστε στο να τα αφήνουμε, αλλά αυτά θα μας βρουν. Ναι. Βέβαια, ξέρω ότι δεν είναι 'πάντα εύκολο να κλείνεις τα θέματα του παρελθόντος.
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.