ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"Πρωταγωνιστής" σε ...καταδίωξη ληστών ο Αμυράς

amuras_katadioxe_listes-11-2-16
Σε ένα περιστατικό βγαλμένο από …ταινία πρωταγωνίστησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς ο οποίος από τα έδρανα της Βουλής, βρέθηκε να καταδιώκει στο κέντρο της Αθήνας δύο ληστές.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε στο enikos.gr, βγαίνοντας από τη Βουλή είδε δύο άνδρες να κατεβαίνουν με βιασύνη από το λεωφορείο κρατώντας μια βαλίτσα που μόλις είχαν κλέψει από Ασιάτη τουρίστα, ο οποίος τους ακολουθούσε, κυνηγώντας τους.

Ο κ. Αμυράς κατάφερε να τους ακινητοποιήσει και επέστρεψε την βαλίτσα στον τουρίστα. «Τον καθησύχασα και του είπα να μην ανησυχεί γιατί η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα. Μην χάνουμε και τους τουρίστες» είπε ο κ. Αμυράς στο enikos.gr.

Στη συνέχεια ακολούθησε τρέχοντας τους δύο δράστες που είχαν διαφύγει, ειδοποιώντας παράλληλα την αστυνομία. Εκείνοι χάθηκαν μέσα στον κόσμο στην οδό Ερμού ωστόσο ο κ. Αμυράς είχε δώσει την περιγραφή τους στην αστυνομία, με αποτέλεσμα δύο άνδρες της ομάδας ΖΗΤΑ να τους εντοπίσουν. Αφού τους συνέλαβαν, ο κ. Αμυράς μετέβη στο αστυνομικό τμήμα όπου και τους αναγνώρισε.

ΠΗΓΗ: enikos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.