ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο αγαπημένος φετινός προορισμός για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ειναι η Θεσσαλονίκη

thessaloniki-proorismos_gia_25martiou-18-3-16
Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Αθήνα, αποτελούν τους αγαπημένους προορισμούς για την έξοδο της 25ης Μαρτίου τουλάχιστον για τα δύο τελευταία χρόνια, με διαφορετική όμως σειρά.

Με το τριήμερο της εθνικής επετείου να πλησιάζει πολλοί είναι αυτοί που θα αναζητήσουν μία απόδραση από την καθημερινότητα, παρότι ο καιρός αυτές τις ημέρες δεν είναι σύμμαχος για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα, από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως τις 15 Μαρτίου 2016 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 24 και 28 Μαρτίου 2016, με βάση τις αναζητήσεις που έγιναν μέσω του ιστοτόπου και διαπίστωσε ότι οι προτιμήσεις των Ελλήνων φαίνονται να είναι διασκορπισμένες σε όλο το εύρος της χώρας και σε μικρό ποσοστό εκτός αυτής.

Οι τρεις πόλεις που προτιμώνται περισσότερο παραμένουν ίδιες με τις περσινές, ανταλλάσσοντας μόνο θέσεις μεταξύ τους. Η μεγαλύτερη προτίμηση φέτος παρουσιάζεται για τη Θεσσαλονίκη, που την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι ήταν δεύτερη.

Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται το Ναύπλιο, μια θέση χαμηλότερα από την αντίστοιχη περσινή. Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Αθήνα, τα Ιωάννινα και την Καστοριά. 

Στην έκτη θέση φέτος κάνει την παρουσία του το Πήλιο, ακολουθούμενο από τον Βόλο και την Ύδρα. 

Οι δύο τελευταίες θέσεις ανήκουν στη Ρώμη, δίνοντας έναν ελαφρά διεθνή αέρα στις προτιμήσεις για αποδράσεις των Ελλήνων, ενώ η τελευταία θέση ανήκει στην Πάτρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.