ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι 8 ψυχολογικές συνέπειες της ανεργίας: Τι να κάνετε

oi_8_psixologikes_sunepies_tis_anergias-20-3-16Οι άνθρωποι με υψηλή αυτοεκτίμηση δεν είναι μηχανήματα, που μένουν αλώβητα από τις διάφορες κρίσεις που συμβαίνουν γύρω μας.
 
Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προβλήματα και απαιτητικές καταστάσεις (διαζύγιο, πένθος, απώλεια, απόλυση, χωρισμός, μετακόμιση, ασθένεια κ.τ.λ.) που χρειάζονται μεγάλη ψυχική ανθεκτικότητα. 

Στη συνέχεια θα μελετήσουμε την περίπτωση της ανεργίας ως ένα παράδειγμα δύσκολης στιγμής στη ζωή ενός ανθρώπου, για να δούμε τα συναισθήματα που γεννιούνται όταν κάποιος είναι άνεργος και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να προστατεύσει την αυτοεκτίμησή του και την ψυχική του υγεία γενικότερα.

Ένας από τους κυρίαρχους τομείς που στη σύγχρονη εποχή ένας άνθρωπος συνήθως επιθυμεί να τα πάει καλά είναι ο επαγγελματικός. Άλλοι δουλεύουν για να νιώσουν δημιουργικοί, άλλοι μόνο για βιοποριστικούς λόγους και άλλοι για να κατακτήσουν στόχους χτίζοντας μια καριέρα.
 
Η εργασία αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη ζωή και καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του χρόνου μας. Ένας άνθρωπος ορίζεται ως επιτυχημένος συνήθως όταν έχει αποκατασταθεί στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.


Συνέχεια στό boro.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.