ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Black out στη Ρόδο

black_aout_stin_rodo-9-3-16
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι εδώ και μερικά λεπτά ολόκληρο το νησί της Ρόδου. Το «μπλακ άουτ» οφείλεται σε βλάβη στον θερμοηλεκτρικό σταθμό παραγωγής ρεύματος που βρίσκεται στη Σορωνή. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμοδίων της ΔΕΗ, η βλάβη είναι σοβαρή και θα απαιτηθούν αρκετές ώρες για την αποκατάστασή της.

Συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να εντοπίσουν τα ακριβή αίτια και να αποκαταστήσουν έστω και μερικώς όσο πιο σύντομα γίνεται την παροχή ρεύματος και στα δύο νησιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χωρίς ρεύμα είναι και ολόκληρο το νησί της Χάλκης, καθώς βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο ηλεκτροδότησης με την Ρόδο.

Αυτή την ώρα ακόμη και η κυκλοφορία στους δρόμους του νησιού μας διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και συνιστάται μεγάλη προσοχή στους οδηγούς, αφού έχουν παραλύσει όλοι οι φωτεινοί σηματοδότες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετα από μια και πλέον ώρα χωρίς ρεύμα, σταδιακά άρχισε να επανέρχεται η ηλεκτροδότηση σε κάποια σημεία του νησιού, αλλά και στην Χάλκη και σύντομα αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.