ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα

kairos_9-3-16
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα (με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία), στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, με τοπικά έντονα φαινόμενα, πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες και νέα επιδείνωση το βράδυ στα δυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών έως το απόγευμα.
Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 16 στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 18 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 16 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 19 και 22 βαθμούς αντίστοιχα.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο νοτιοδυτικοί με ίδιες εντάσεις, αλλά πρόσκαιρα κατά τόπους θα ενταθούν σε θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους ισχυρούς 6 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών έως τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5-6 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.


Τοπικές βροχές κατά περιόδους με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων και βελτίωση τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.