ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Από τα λιμάνια της Αττικής αύξηση της επιβατικής κίνησης για το τριήμερο

auxisi_dromologion_logo_triimerou-12-3-16
Αύξηση σε σχέση με πέρυσι, παρουσιάζει η επιβατική κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, κατά την έξοδο του τριημέρου της Αποκριάς.

Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού, χθες Παρασκευή 11/03/2016, πραγματοποιήθηκαν 12 δρομολόγια από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά με προορισμούς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με τα οποία αναχώρησαν 11.361 επιβάτες. Την ίδια ημέρα πέρυσι είχαν γίνει 20 δρομολόγια, με 10.420 επιβάτες.

Σημαντική αύξηση παρουσιάζει η κίνηση για τον Αργοσαρωνικό. Χθες πραγματοποιήθηκαν 31 δρομολόγια και αναχώρησαν για διάφορους προορισμούς 4.476 επιβάτες, έναντι 25 δρομολογίων, με 2.154 επιβάτες πέρυσι την ίδια ημέρα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας, επίσης χθες, πραγματοποιήθηκαν 7 δρομολόγια που μετέφεραν 3.252 επιβάτες ενώ πέρυσι την αντίστοιχη ημέρα είχαν πραγματοποιηθεί 7 δρομολόγια με 2.436 επιβάτες.
Τέλος, από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 5 δρομολόγια με 1.016 επιβάτες, έναντι 4 με 492 επιβάτες πέρυσι.

Το Λιμενικό έχει λάβει έκτακτα μέτρα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου και στα τρία λιμάνια, προκειμένου να διευκολύνει τους εκδρομείς κατά την έξοδο και την επιστροφή τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.