ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Malaysia Airlines: Βρέθηκε η λύση στο μυστήριο του μοιραίου αεροσκάφους

brethike_i_lisi_sto_mistirio_me_to_malaisian_airlines-24-3-16
Όταν πριν από μερικές μέρες στις ακτές της Μοζαμβίκης είχαν βρεθεί...
συντρίμμια αεροσκάφους, όλοι μίλησαν για το τέλος του θρίλερ με την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης από τις 8 Μαρτίου του 2014. Και τώρα, ίσως να βρισκόμαστε πραγματικά κοντά στη λύση του μυστηρίου!
Οι αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι ίσως τα συντρίμμια του αεροσκάφους που βρέθηκαν στις αρχές Μαρτίου στη Μοζαμβίκη να ανήκουν στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Η πτήση MH370 με 239 επιβάτες και πλήρωμα εξαφανίστηκε λίγο μετά την απογείωσή της από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο, τον Μάρτιο του 2014
Η ερευνητική ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί από τη Μαλαισία, επιβεβαιώνει ότι συντρίμμια είναι συμβατά με τμήματα του αεροσκάφους Boeing 777 της πτήσης MH370, δήλωσε ο Αυστραλός υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ντάρεν Τσέστερ. «Η ανάλυση που έγινε στα συντρίμμια αποδεικνύει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτά ανήκουν στην πτήση MH370», δήλωσε.

Τα δυο κομμάτια από το αεροσκάφος είχαν βρεθεί από έναν Αμερικανό δικηγόρο και έναν έφηβο από τη Νότια Αφρική. Είχαν σταλεί στη Μαλαισία για εξέταση. Και σύμφωνα με τη νέα εξέλιξη, ίσως ανήκουν στο αεροπλάνο «φάντασμα». Ακόμη ένα κομμάτι είχε βρεθεί τον περασμένο Ιούλιο στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό και έχει επιβεβαιωθεί πως προέρχεται από το Boeing 777 της Malaysia Airlines.

Οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας αντέδρασαν με ανάμικτα συναισθήματα στις τελευταίες εξελίξεις. «Προσωπικά πιστεύω ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες για να βρούμε το αεροπλάνο» είπε ο Στιβ Γουάνγκ, ο οποίος έχασε τη μητέρα του στο αεροπορικό δυστύχημα.

Αντίθετα, η Γιάνγκ Χουι θεωρεί πως ο εντοπισμός των συντριμμιών ρίχνει λίγο φως στο τι συνέβη στη μητέρα της. «Το να βρεις τα συντρίμμια του αεροσκάφους δεν είναι το ίδιο με το να βρεις τους αγαπημένους σου» είπε στο CNN. 


tro-ma-ktiko

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.