ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κέιτ και Γουίλιαμ μαζί στο Ταζ Μαχάλ 24 χρόνια μετά την Νταϊάνα

keit_kai_gouiliam_mazi_sto_taz_maxal-16-4-16
Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε σήμερα το Ταζ Μαχάλ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κέιτ, ολοκληρώνοντας μέσα σε κλίμα συγκίνησης την περιοδεία τους στη Νότια Ασία.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ κάθισαν πλάι-πλάι στο ίδιο παγκάκι όπου είχε φωτογραφηθεί η Νταϊάνα το 1992, όταν επισκέφθηκε μόνη της το Ταζ Μαχάλ. 

Η Κέιτ φορούσε ένα λευκό φόρεμα με ναυτικά σχέδια, δημιουργία του Ινδοαμερικανού σχεδιαστή Ναΐμ Χαν ενώ ο Ουίλιαμ αψήφησε τη ζέστη και ντύθηκε με πουκάμισο και ένα μπλέιζερ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έκλεισαν έτσι μια περιοδεία κατά την οποία γνωρίστηκαν με ένα άλλο νεαρό βασιλικό ζεύγος, τον βασιλιά και τη βασίλισσα του Μπουτάν, ενώ είδαν από κοντά ελέφαντες και ρινόκερους στο εθνικό πάρκο του Άσαμ.

Η τελευταία στάση τους στο Ταζ Μαχάλ ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για τον Ουίλιαμ ο οποίος ήταν μόλις 15 ετών όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997. Συχνά δηλώνει ότι του λείπει η μητέρα του και ότι την σκέφτεραι καθημερινά.


Η μοναχική επίσκεψη της Νταϊάνας στο μαυσωλείο του 17ου αιώνα, που έχτισε ο Μογγόλος αυτοκράτορας Σαχ Γιαχάν στη μνήμη της αγαπημένης συζύγου του, κατέληξε να συμβολίζει τον ατυχή γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Το ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες αργότερα.

Όταν ρωτήθηκε τι εντύπωση της έκανε το μνημείο, η Δούκισσα του Κέμπριτζ ακούστηκε να λέει: "Είναι πραγματικά εντυπωσιακό".

Το πριγκιπικό ζεύγος αναχώρησε νωρίτερα υπό βροχή από το διεθνές αεροδρόμιο του Μπουτάν, αφού προηγουμένως επισκέφθηκε ένα βουδιστικό μοναστήρι, σε υψόμετρο 3.000 μέτρων. 

Το αεροπλάνο τους προσγειώθηκε το απόγευμα στην Άγκρα της Ινδίας, όπου το θερμόμετρο έδειχνε 41 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.