ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Λαγκάρντ: Δεν «βλέπω» σύντομα συμφωνία

lagkarnt_de_blepo_sintoma_simfonia-16-4-16
Ουάσιγκτον, του Θανάση K. Τσίτσα 
«Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα», διεμήνυσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ χαρακτηρίζοντας τις συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση «παραγωγικές».

Η κ. Λαγκάρντ ερωτηθείσα για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και τις επαφές που γίνονται στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας για το ελληνικό ζήτημα δήλωσε:

«Eίχαμε παραγωγικές επαφές με όλους τους συμμετέχοντες και όπως έκανα σαφές και με την χθεσινή (15/04) μου δήλωση αναφέρθηκα πού καταλήξαμε σ' αυτές τις επαφές. Τα τεχνικά κλιμάκια θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα να γίνει, μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα. Αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, σίγουρα πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε αποτελεσματικά, η θέση μας σε σχέση με το ελληνικό ζήτημα δεν έχει αλλάξει: βιωσιμότητα και σταθερότητα».


real.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.