ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με καλό καιρό το ψήσιμο του οβελία

to_psisimo_tou_obelia_me_kalo_kairo-30-4-16
Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα, με αραιές νεφώσεις, υγρασία και ζέστη με τον υδράργυρο στα ύψη, να φτάνει στη βόρειο Ελλάδα τους 24 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά τους 27 και στην Κρήτη τους 29.

Στην Αττική καλός καιρός στη αρχή, νεφώσεις από το μεσημέρι και πιθανότητα βροχής στο τέλος της ημέρας. Ενισχυμένη βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές. Το θερμόμετρο από 12 έως 20 βαθμούς.

Στη Θράκη παροδικές νεφώσεις. Στη Μακεδονία ήλιος αρχικά, από το μεσημέρι νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά νεφώσεις με βροχή από το μεσημέρι και μετά. Στο Ιόνιο ανατολικοί- νοτιοανατολικοί άνεμο τοπικά μέχρι τα 6 και 7 μποφόρ νότια. Η θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς. 

Στην Πελοπόννησο ηλιοφάνεια με σύννεφα και ασθενή βροχή προς το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς.

Στη Κρήτη καλός καιρός με αραιά νέφη και βορειοανατολικούς ανέμους στα 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 12 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίουήλιος με παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με νεφώσεις και τοπικές βροχές προς το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς. 

Μεταβολή του καιρού θα έχουμε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένεται η επιστροφή των εκδρομέων, καθώς τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένονται βροχές στα βορειοδυτικά, ενώ την Τρίτη το σκηνικό θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα, καθώς έρχεται ένα βαρομετρικό χαμηλό από τα δυτικά και βόρεια και θα φέρει βροχές, περισσότερες στην ηπειρωτική χώρα.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα του Πάσχα (2/5/2016) προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, που από το απόγευμα στα δυτικά πιθανόν να είναι ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που σταδιακά στα νότια θα γίνουν νότιοι τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση από τα βορειοδυτικά.

Την Τρίτη του Πάσχα (3/5/2016) θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά.

Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.