ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πάρτε πραγματικά μέτρα Νέα παρέμβαση Λαγκάρντ

nea_parembasi_lagkarnt-18-4-16
«Ζητάμε μια δοκιμασία ρεαλισμού και βιωσιμότητας. Λέμε ότι τα μεγέθη πρέπει να είναι ρεαλιστικά», ανέφερε σε νέες δηλώσεις της για την ελληνική οικονομία η Κριστίν Λαγκάρντ και πρόσθεσε: 

«Δεν μπορούμε να κάνουμε παρατραβηγμένες και φανταστικές υποθέσεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας».

Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, «πρέπει επίσης να δούμε πραγματικά μέτρα που θα εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση και θα αποκαταστήσουν την ελληνική οικονομία».

«Το τρίτο –μιλάμε για μία πρόταση με τρία σκέλη-πρέπει το χρέος της χώρας να γίνει βιώσιμο. Αν συνδυαστούν αυτά τα τρία, τότε χρειάζεται ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα», ανέφερε επίσης.



Κατάινεν: Σημαντική η δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμόσει η χώρα το μνημόνιο
Από τη δική του πλευρά, ο Γίρκι Κατάινεν δήλωσε από την Αθήνα όπου βρίσκεται ότι «η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, είδαμε ενθαρρυντικά σημάδια αποκατάστασης της εμπιστοσύνης πριν δύο χρόνια και είναι εφικτό να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη και θα ακολουθήσει και η ανάπτυξη».

Οπως είπε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, «όλοι κατανοούν ότι αυτές οι μεταρρυθμίσεις και τα δημοσιονομικά μέτρα είναι πολύ δύσκολα, μη δημοφιλή και πολλές φορές οδυνηρά, πολλοί άνθρωποι ήδη υποφέρουν, αλλά δυστυχώς είμαστε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα και να το διορθώσουμε».

«Γι΄αυτό η δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμόσει η χώρα το μνημόνιο είναι πολύ σημαντική», πρόσθεσε ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.