ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μια συμφωνία για την Ελλάδα "είναι εφικτή" στις 24 Μαΐου Μοσκοβισi

moskovisi_sumfonia_gia_tin_ellada-20-5-16
Ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε σήμερα πως "μια συμφωνία είναι εφικτή" για την επανάληψη του προγράμματος αρωγής το οποίο αποφασίσθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ευρωζώνη για την Ελλάδα, αλλά παραμένει εδώ και μήνες μπλοκαρισμένο.

"Μου φαίνεται πως μια συμφωνία, με βούληση, με δουλειά -που απομένει να γίνει-, είναι εφικτή και θα μπορουσε να επιτευχθεί στο Eurogroup της 24ης Μαΐου", δήλωσε ο Μοσκοβισί μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών που πραγματοποιείται στο Σεντάι της βορειοανατολικής Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Επίσης παρών στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της G7, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ φάνηκε να συμφωνεί. "Η ελληνική κυβέρνηση έχει πολύ εποικοδομητική στάση", δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg News.

"Είναι μια κατάσταση εντελώς διαφορετική απ' αυτή που υπήρχε πριν από έναν χρόνο, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε περισσότερα" στο ζήτημα του χρέους, πρόσθεσε ο Ντάισελμπλουμ. "Ας ελπίσουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα φθάσουμε στη συμφωνία την οποία έχει ανάγκη και αξίζει η Ελλάδα".
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.