ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γερμανία: Κεραυνός χτύπησε γήπεδο - 35 τραυματίες

germanis_keraunos_xtipise_gipedo_35_traumaties-28-5-16
Κεραυνός έπεσε σήμερα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στη δυτική Γερμανία, έπειτα από αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων, τραυματίζοντας 35 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 ενήλικες σοβαρά, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Το περιστατικό συνέβη στο Χοπστέντεν, της Ρηνανίας-Παλατινάτου.

Ο κεραυνός χτύπησε κατευθείαν τον διαιτητή του αγώνα, που μεταφέρθηκε επειγόντως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Οι 32 υπόλοιποι, ανάμεσά τους 30 παιδιά ηλικίας από 9 έως 11 ετών, τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκανσ το νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο.

«Σύμφωνα με τους παρισταμένους, δεν υπήρχε ούτε βροχή, ούτε σκοτεινός ουρανός τη στιγμή που χτύπησε ο κεραυνός, δήλωσε στο DPA εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για καταιγίδες στη δυτική και τη νότια Γερμανία για ολόκληρο το σαββατοκύριακο.

Χθες, η καταιγίδα «Ελβίρα» έπληξε το δυτικό τμήμα της Γερμανίας. Ισχυρές νεροποντές και χαλάζι προκάλεσαν πλημμύρες. Στη Ρηνανία-Παλατινάτο αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

Στο Παρίσι, περί τους δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους και 8 παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών που συμμετείχαν σε πάρτι γενεθλίων στο Παρκ Μονσό χτυπήθηκαν το απόγευμα από κεραυνό. Πολλοί ανάμεσά τους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.