ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παρουσιάστηκαν σήμερα οι νέες κινητές μονάδες της ΕΛΑΣ στην Κρήτη

parousiasi_kiniton_monadon_tis_ellas-28-5-16
H ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Κρήτη και η εμπέδωση κλίματος ασφαλείας των πολιτών αποτελούν τη βασική προτεραιότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού, όπως τόνισε σήμερα ο γενικός αστυνομικός διευθυντής υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Ο κ. Δασκαλάκης παρουσίασε το πρωί σε εκπροσώπους τοπικών φορέων τις τρεις νέες κινητές μονάδες της ΕΛΑΣ που ήδη έχουν αναπτυχθεί και έχουν αναλάβει υπηρεσιακή δράση στις περιοχές Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, ενώ, όπως είπε, σύντομα θα καλυφθεί με ανάλογη μονάδα και η περιοχή του Λασιθίου.

Η παρουσίαση έγινε στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στα Χανιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν κατά την παρουσίαση η κινητή μονάδα των Χανίων θα εκτελεί κάθε εβδομάδα 6 διαφορετικά δρομολόγια, η αντίστοιχη του Ρεθύμνου 7 δρομολόγια και αυτή του Ηρακλείου 11 δρομολόγια την εβδομάδα.

Κάθε μονάδα ανά βάρδια θα διαθέτει τριμελές πλήρωμα ενώ η εκτιμώμενη κάλυψη ημιαστικών και αγροτικών περιοχών στους τρεις νομούς της Κρήτης υπολογίζεται στα 838 χιλιόμετρα που καλύπτουν πληθυσμό 250.000 κατοίκων.

«Οι μονάδες ενισχύουν την αποστολή της ΕΛΑΣ σε όλα τα επίπεδα», επισήμανε μεταξύ άλλων κατά την παρουσίασή τους ο υποστράτηγος Δασκαλάκης.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό δήμαρχοι οι μητροπολίτες Κυδωνίας- Αποκορώνου Δαμασκηνός και Κισάμου- Σελίνου Αμφιλόχιος καθώς και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη η οποία μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «οι κινητές μονάδες συμβάλλουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.