ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες

kairos_30-5-16
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τα δυτικά και πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θράκης τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου), 24 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση και βαθμιαία εξασθένηση αργότερα, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό Κόλπο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και ζέστη περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία στο Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.