ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

KE: "Η Κυβέρνηση διαφυλάσσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των ΜΜΕ"

eleutheri_ekfrasi_3-5-16
Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για την Παγκόσμια Μέρα Ελευθερίας του Τύπου...


Με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Μέρας Ελευθερίας του Τύπου, η Κυπριακή Κυβέρνηση απευθύνει θερμότατο χαιρετισμό προς τους εκπροσώπους του Τύπου, τιμώντας τους διαχρονικούς τους αγώνες για την κατοχύρωση της ανεξαρτησίας του λειτουργήματός τους και για τη συνεισφορά τους στη δημοκρατία.

Η ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και ενισχύει τη δημοκρατία και όλοι οι θεσμοί ενός ευνομούμενου κράτους οφείλουν να σέβονται και να περιφρουρούν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και της ελευθεροτυπίας.

Δυστυχώς, όμως, ακόμη και σήμερα, εν έτει 2016, σε πολλά μέρη του κόσμου, η ελευθεροτυπία και η ελευθερία έκφρασης στοχοποιούνται και πλήττονται βάναυσα. Η διεθνής κοινότητα έχει υποχρέωση να αντιδράσει και να περιφρουρήσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης που αποτελεί αδιαμφισβήτητο πυλώνα της δημοκρατίας.

Η Κυπριακή Κυβέρνηση διαφυλάσσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των εκπροσώπων των ΜΜΕ παρέχοντας την πλήρη στήριξή της ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημα τους, με στόχο πάντοτε την αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση των πολιτών.

24h.com.cy
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.