ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Mitsubishi ASX: Εχει το «πακέτο»

MITSUBISHI-27-5-16
Tου Σπύρου Ρέκκα

Ενα μοντέλο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενίσχυση της θέσης της Mitsubishi στη διεθνή αγορά είναι το ASX.

Το ιαπωνικό SUV ανανεώθηκε και εκτός των άλλων στοιχείων προβάλλει σαν ισχυρό ατού τον καινούργιο κινητήρα ντίζελ 1.600 κ.εκ. Di-D ισχύος 114 ίππων. 

Ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας αποδίδει την ισχύ του στις 3.600 σ.α.λ. και επικουρείται από την ευεργετική δράση της υψηλής ροπής των 27,2 χλγμ. 

Η ροπή κάνει έντονη την παρουσία της από τις 1.750 σ.α.λ. Διακρίνεται για τη χαμηλή κατανάλωση (μόλις 4,7 λίτρα/100 χλμ.) και τις περιορισμένες εκπομπές CO2 (119 γρ./χλμ.).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσθήκη του ολοκληρωμένου πακέτου ClearTec, που περιλαμβάνει: σύστημα Automatic Stop & Go, Electric power steering, σύστημα ανάκτησης ενέργειας πέδησης, ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης κ.ά.

Εχει δεχθεί και πλήθος αλλαγών στην εσωτερική σχεδίαση της καμπίνας των επιβατών, με έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια των επιβατών. 

Ξεχωρίζω: μπουτόν All Wheel Control (AWC) αντί περιστροφικού επιλογέα, ανανεωμένη πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για βελτιωμένη συμπεριφορά και οδηγική άνεση, νέα υφάσματα εσωτερικού, νέο χρωμιωμένο ένθετο στις εμπρός πόρτες κ.ά. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού: Active Stability & Traction Control, ABS με EBD & Brake Assist, Hill Start Assist, ESS, σύστημα κινητού τηλεφώνου Bluetooth με φωνητικές εντολές και χειριστήρια στο τιμόνι, πανοραμική γυάλινη οροφή με εσωτερικό φωτισμό LED, μπάρες οροφής, κεντρικός καθρέφτης με αυτόματο υποφωτισμό κ.ά.

Επίσης εξοπλίζεται και με βενζινοκινητήρα 1.6 ισχύος 117 ίππων. Διατίθεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Από 17.670 (1.6 βενζίνη), 22.670 ευρώ (1.6 ντίζελ).

real.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.