ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νέα Δημοσκόπηση: Πόση είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ...;

nea_dimoskopisi
Προβάδισμα...της ΝΔ με 6,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse,  που διενεργήθηκε για την εκπομπή Evening Report για το Action 24. Στην ίδια δημοσκόπηση αξιολογείται αρνητικά από τους πολίτες η συμφωνία με τους δανειστές.

Ειδικότερα, η δημοσκόπηση καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 6,5% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων.
Αναλυτικά τα ποσοστά έχουν ως εξής:
ΝΔ: 30%,
ΣΥΡΙΖΑ 23,5%,
Χρυσή Αυγή 6,5%,
ΚΚΕ 5,5%,
Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,5%,
 Ένωση Κεντρώων 3%,
Ποτάμι 2,5%,
ΑΝΕΛ 2,5%,
ΛΑΕ 2,5%,
Πλεύση Ελευθερίας 2,5%,
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%,
Άλλο Κόμμα 3,5%,
Αναποφάσιστοι 8,5%,
Δεν Απαντούν 3%.

Η ΝΔ καταγράφει παράσταση νίκης 52% έναντι 29% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 29% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες αξιολογούν αρνητικά τη συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών σε ποσοστό 78%  (έναντι 17% θετικά), ενώ στο ερώτημα αν η σημερινή οικονομική πολιτική οδηγεί στην ανάπτυξη το 79% απαντούν «όχι» (έναντι 16% που απαντούν «ναι»).

Θετική είναι η αξιολόγηση από τους ερωτηθέντες της επένδυσης στο Ελληνικό σε ποσοστό 64%, έναντι 30% που την κρίνουν αρνητικά.

Σε ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit για την Ευρώπη και τους λαούς της το 45% των ερωτηθέντων την κρίνουν ως αρνητική εξέλιξη, έναντι 27% που τη θεωρούν θετική και 16% που την αξιολογούν ως ουδέτερη. Σε ανάλογο ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit στην Ελλάδα το 41% τη χαρακτηρίζουν αρνητική εξέλιξη, το 25% ουδέτερη και το 20% θετική.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.