ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση «Παραιτηθείτε»

oloklirothike_i_sigkentrosi_pareththite-15-6-16
Περίπου δυο ώρες κράτησε η διαδήλωση της κίνησης πολιτών «παραιτηθείτε» ποτ πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες διαδήλωσαν ειρηνικά εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική. Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα άνοιξαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός της συγκέντρωσης είναι να εκφραστεί η διαμαρτυρία των πολιτών ενάντια στην ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης.

Πολλές εκατοντάδες πολιτών κάθε ηλικίας βρέθηκαν συγκεντρωμένοι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην λεωφόρο Αμαλίας, στην πλατεία Συντάγματος και στην αρχή της οδού Πανεπιστημίου. 

20:51: Αποχωρούν από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και οι τελευταίοι διαδηλωτές. 

20:01 Μικροένταση 
υπήρξε στη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να κάψει σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 



19:32: 
Ο κόσμος στην περιοχή γύρω από την Βουλή έχει πυκνώσει. Σφυρίχτρες και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής ακούγονται από τους διαδηλωτές. 

1

2

3

4

5

19:14: 
Ένα... ελικοπτεράκι έχει κάνει την εμφάνισή του έξω από την Βουλή. Με αυτό τον τρόπο, οι διαδηλωτές προτρέπουν την κυβέρνηση να παραιτηθεί. 

6

18:56: 
Ο κόσμος πυκνώνει και οι διαδηλωτές έφθασαν μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Πολλοί κρατούν πλακάτ και πανό με συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ άλλοι δίνουν τον τόνο με σφυρίχτρες.

18:36: 
Έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας και οι διαδηλωτές πήραν θέση στο οδόστρωμα μπροστά από την Βουλή.

7

8


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.