ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μπέσυ Μάλφα: Mιλά πρώτη φορά για τον όγκο στο κεφάλι

mpesi_mpalafa_mila_gia_proti_fora_gia_ton_ogko-17-6-16
Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα στο «Bravo Ρούλα». Η αγαπημένη ηθοποιός  συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε στην Ρούλα Κορομηλά για τον όγκο που εμφάνισε στον εγκέφαλο την περίοδο που ήταν κριτής στο “Your Face Sounds Familiar” και περιέγραψε το κωμικοτραγικό περιστατικό που στάθηκε αφορμή για να το ανακαλύψει.
Η Μπέσυ Μάλφα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα,αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Όταν έπεσε η κουίντα στο κεφάλι της κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης, η Μπέσυ Μάλφα πήγε να κάνει αξονική εξέταση. Εκεί έμαθε την αλήθεια.
Η ηθοποιός μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα.
Ευτυχώς, χειρουργήθηκε, ανάρρωσε και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια αυτή. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.
Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είναι διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους ήρθαν ή θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.
Πηγή: madata.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.