ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θανατηφόρο στην Πάφο με θύμα έναν 17χρονο μοτοσυκλετιστή

thanatiforo_stin_pafo
Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου
Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τετάρτης ένα παιδί μόλις 17 ετών, σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο...
Κάτω Πάφου-Κόλπου των Κοραλλίων, στο ύψος της Κισσόνεργας. Πρόκειται για τον Κριστιάν Χαριλάου, παιδί κύπριου πατέρα και αλλοδαπής μητέρας, το οποίο διέμενε μόνιμα στην Κύπρο με τους γονείς του.

Ο 17χρονος οδηγούσε μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα στην εν λόγω λεωφόρο, όταν σύμφωνα με τα στοιχεία και μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία σε κάποιο σημείο του δρόμου αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση επιχείρησε να προσπεράσει όχημα που προπορευόταν, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά και με σφοδρότητα με τη μοτοσυκλέτα του 17χρονου, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα. Το μεγάλου κυβισμού πολυτελές αυτοκίνητο που προκάλεσε την τραγωδία, οδηγούσε 23χρονος Ρώσος μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η Τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για διαλεύκανση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου, Ζήνωνα Ψαθίτη, στη σκηνή βρέθηκε κράνος, ενώ γίνονται εξετάσεις κατά πόσο το φορούσε ο άτυχος 17χρονος. 

Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη μηδέν. Ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στην Αστυνομία  οι οποίοι διερευνώνται, μεταξύ των οποίων ότι δεν αντιλήφθηκε τον 17χρονο επειδή δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός στο οδικό δίκτυο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει και στο παρελθόν θανατηφόρα και άλλα σοβαρά δυστυχήματα, με τις τοπικές αρχές να ζητούν κατ' επανάληψη βελτίωση του δρόμου, εγκατάσταση φωτισμού και αναβάθμιση του οδικού δικτύου.  

Το νέο φοβερό δυστύχημα προκάλεσε νέο σοκ στην Πάφο για την ευκολία με την οποία χάνονται τόσο άδικα ανθρώπινες ζωές και μάλιστα νέων ανθρώπων, λίγες μόνο μέρες μετά την τραγωδία στου Πιττοκόπου με τον 15χρονο που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.

philenews.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.