ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το 1995 όλοι μιλούσαν για κάτι που λεγόταν ''Internet''

internet
Τι είναι το Διαδίκτυο για εσάς; Σίγουρα οι νεότεροι το αντιμετωπίζετε πλέον ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς σας, ως κάτι που μπορείτε να... "αγγίξετε", επάνω στην οθόνη αφής της φορητής σας συσκευής.

Για τους παλαιότερους όμως, ειδικά για όσους ανήκουν στην περιβόητη "Γενιά Χ", το Internet είναι κάτι διαφορετικό, κάτι που είδαν οι ίδιοι να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους και να αλλάζει τις ζωές τους και τον κόσμο. Μην σας φαίνεται παράξενο, αλλά υπήρξε μια εποχή που ο παγκόσμιος ιστός ήταν για τους περισσότερους κάτι το μαγικό, μια νέα ανεξερεύνητη διάσταση που εντυπωσίαζε μικρούς και μεγάλους.


Τότε που το Grunge ήταν ακόμα στη μόδα, το MTV δημιούργησε ένα βίντεο για να περιγράψει στους τηλεθεατές του την εμπειρία του Διαδικτύου. Στο μικρής διάρκειας κλιπ πρωταγωνιστούν διάφοροι celebrities των 90s, που προέρχονται κυρίως από τους χώρους της μουσικής και του κινηματογράφου.
Πηγή: e-pcmag.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.