ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ν. Νικολόπουλος: Δεν θα γίνουν εκλογές πριν το 2019 - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει...εφιάλτης για τη ΝΔ

tsipras_nikolopoulos
«Δεν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, δεν θα γίνουν εκλογές πριν το 2019». Αυτή την πρόβλεψη έκανε ο Πρόεδρος του... Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3.

Όπως σημείωσε ο αχαιός πολιτικός η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα δρομολογήσει σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και θα διαφοροποιήσει τελείως τον σημερινό πολιτικό χάρτη της χώρας.

Μάλιστα -όπως αποκάλυψε- στην χθεσινή συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μειώσει αισθητά το ποσοστό εισόδου στη Βουλή και από 3% που είναι να περιοριστεί στο 1%, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη αντιπροσώπευση. «Δεν θα πηγαίνει καμιά ψήφος χαμένη, αν αποδεχθούν την πρότασή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου αυτή η θέση έτυχε της ιδιαίτερης προσοχής του κ. Τσίπρα , ο οποίος κάλεσε στην συνάντηση και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για να υπάρξει καλύτερη επεξεργασία της. Δεδομένου ότι το όριο του 3% είχε παραμείνει για να μην υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο Κοινοβούλιο μειονοτικού κόμματος, σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης στον τον αχαιό βουλευτή.

Παράλληλα ο Νίκος Νικολόπουλος προχώρησε και σε προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της ΝΔ , σημειώνοντας πως έχει μυωπική αντίληψη για τις πολιτικές εξελίξεις και πως δεν θα καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός , αλλά θα εξελιχθεί σε …εφιάλτη για το κόμμα του.

Τέλος δήλωσε πως εάν ισχύσει το όριο του 1% το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα θα κατέλθει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές.

tempo24.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.