ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνελήφθη 39χρονος με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο

silipsi_39xronou_gia_aselgia_se_aniliko
Για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο, κατηγορείται 39χρονος που συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικού εντάλματος του 1ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης.

Η εν διαστάσει σύζυγος του συλληφθέντος και μητέρα της ανήλικης, κατήγγειλαν ότι ο 39χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος συγγενικού προσώπου.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε και δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του, στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. 

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης κατασχέθηκαν επίσης και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.