ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μετέτρεψαν παραλία στην Πάφο σε «παραλία γυμνιστών»!

paralia_tis_pafou_metatrapike_se_paralia_gimniston
Την οργή δεκάδων λουομένων και άλλων θαμώνων ενός εκ των πλέον πολυσύχναστων σημείων της παραλιακής περιοχής...
Κάτω Πάφου προκαλούν τις τελευταίες μέρες μερικοί λουόμενοι οι οποίοι, ενεργώντας σαν να είναι σε παραλία γυμνιστών, κάνουν το μπάνιο τους με εσώρουχα και στη συνέχεια τα βγάζουν σε δημόσια θέα προκειμένου να σκουπιστούν και να αλλάξουν.

Οι ασυνήθιστες αυτές καταστάσεις διαδραματίζονται, όπως κατήγγειλαν στο Δημαρχείο Πάφου αρκετοί θαμώνες της παραλίας παρά τα Μπάνια της Κάτω Πάφου, στον παραλιακό πεζόδρομο που οδηγεί από τα Δημοτικά Μπάνια προς τα ξενοδοχεία της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές της τουριστικής έκτασης με έντονη παρουσία λουομένων και άλλων πολιτών που κάνουν τον περίπατό τους, αθλούνται ή απολαμβάνουν το τοπίο από ενωρίς το πρωί, μια ομάδα τεσσάρων-πέντε ατόμων αδιαφορεί πλήρως για το γεγονός αυτό εμφανίζοντας μια εικόνα που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες.
Τα ηλικιωμένα αυτά άτομα, όπως καταγγέλλουν συγκεκριμένα πολίτες, μεταβαίνουν σε τακτική βάση ενωρίς το πρωί στην έκταση του πεζόδρομου κάτω από τα ξενοδοχεία και ανατολικά των Δημοτικών Μπάνιων και παρά την παρουσία πολλών άλλων ατόμων, δεν διστάζουν να ξεγυμνώνονται για να βάλουν και να βγάλουν τα μαγιό τους, να σκουπιστούν και να αλλάξουν ρούχα. Και όλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν σε δημοτικούς παράγοντες οι παραπονούμενοι, ενώ στο ίδιο ακριβώς σημείο υπάρχουν καμπίνες αποδυτηρίων που τοποθέτησε ο Δήμος Πάφου για τον σκοπό αυτό.

Η πρακτική αυτή έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες αντιδράσεις από πολλούς θαμώνες της συγκεκριμένης παραλίας, κάποιοι εκ των οποίων δήλωσαν χθες  ότι αρχικά θεώρησαν ατυχές και μεμονωμένο το συμβάν που είχαν αντιληφθεί. «Όταν όμως το ίδιο περιστατικό διαπιστώσαμε να επαναλαμβάνεται για αρκετές μέρες, σταματήσαμε να πηγαίνουμε στη συγκεκριμένη περιοχή για μπάνιο», τόνισαν. «Είναι αδιανόητο να επιτρέπει ο δήμος να συνεχίζεται η ίδια απαράδεκτη κατάσταση στην καρδιά της τουριστικής του περιοχής. Αν τα ίδια τα άτομα δεν μπορούν να αντιληφθούν τις επιπτώσεις των ενεργειών τους, ας τοποθετηθεί ένας υπάλληλος της δημοτικής Αρχής να σταματήσει το αίσχος αυτό πριν πάρει δημοσιότητα και εκτός Κύπρου».


cytoday.eu
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.