ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 1-9-2016

nefwsis
Την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλη την ηπειρωτική χώρα, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι αυξημένες ενώ κατά τόπους θα σημειώνονται παροδικές βροχές στην κεντρική και βόρεια χώρα. Από νωρίς όμως το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες σε όλη την ηπειρωτική χώρα εκτός από την ανατολική Στερεά και τη Θράκη. Στις περιοχές με μεγάλο υψόμετρο τα φαινόμενα κατά περίπτωση θα είναι ισχυρά. Υποχώρηση των φαινομένων θα σημειωθεί προς το βράδυ. Στις νησιωτικές περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με μόνο παροδικές κατά τόπους νεφώσεις και μικρή πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων στις Σποράδες, το βόρειο Ιόνιο και την ορεινή Κρήτη.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 32, στην κεντρική και νότια από 17 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 35 και στην Κρήτη από 22 από 28.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά τοπικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχοπτώσεις. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι και έπειτα αναμένονται και όμβροι ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς.

meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.