ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φάμελλος: Ο Ψυχάρης άλλαξε άποψη και θέλει να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή

FAMELOS O FIXARIS ALAXE GNOMI
Ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος, ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για το αίτημα που διατύπωσε, εγγράφως, ο Σταύρος Ψυχάρης προκειμένου να μην προσέλθει για να καταθέσει, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας. 

Ωστόσο ο κ. Φάμελλος επισήμανε ότι λίγη ώρα πριν αρχίσει τις εργασίες της η επιτροπή, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από άνθρωπο που συστήθηκε ως συνεργάτης του Ψυχάρη, πως τελικά θα ήθελε να παραστεί και να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των κομμάτων. 

Στις τοποθετήσεις τους, τα μέλη της επιτροπής, συμφώνησαν ότι η παρουσία του κ. Ψυχάρη στην επιτροπή θα ήταν διαφωτιστική, ενώ δύο μέλη, ο Δημήτρης Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος, ζήτησαν να διερευνηθεί αν ο κ.Ψυχάρης αποπειράθηκε να "εξαπατήσει την επιτροπή" με το αίτημα που αρχικά κατέθεσε, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

ΠΗΓΗ: enikos
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.