ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για βροχή έως και τις πρωινές ώρες

aithrios-kairos
Το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και το βόρειο Αιγαίο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές τοπικές έως και το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες, με πιθανότητα για βροχοπτώσεις κυρίως στο νότιο Ιόνιο, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, και την Κρήτη. Βαθμιαία και από βορρά προς νότο τα φαινόμενα θα περιοριστούν και θα εξασθενήσουν, και σε αυτές τις περιοχές. Οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση. Στη βόρεια Ελλάδα, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, έως και λίγο μετά την ανατολή.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς, στην κεντρική από 8 έως 20, στη νότια από 9 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 23, και στην Κρήτη από 16 έως 20.
Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως σύντομα θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα δυτικά, και τα 7 μποφόρ στα ανατολικά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για βροχή έως και τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αρχίσουν να αραιώνουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν βαθμιαία και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.