ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έκανε το καθήκον του ο Άγιαξ

agiax
Στην «Άμστερνταμ Αρίνα» ο Άγιαξ υποδέχθηκε την Εξέλσιορ σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Eredivisie. Ο Αίαντας ήθελε πάση θυσία τη νίκη που θα τον έφερνε σε απόσταση βολής από την πρώτη Φέγενορντ και παράλληλα θα τον απομάκρυνε από την Αϊτχόφεν.

Στον αγωνιστικό χώρο, ο Άγιαξ μπήκε δυναμικά, βρήκε τα πατήματά του στο χορτάρι σχεδόν αμέσως και κυνήγησε το γκολ που θα τον έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι από νωρίς.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν εξ' αρχής τα ηνία του αγώνα, ελέγχοντας την κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθώντας παράλληλα να δημιουργήσουν οργανωμένες φάσεις προς την αντίπαλη περιοχή προκειμένου να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα.

Η Εξέλσιορ από την άλλη περιορίστηκε σε ρόλο συνεχούς οπισθοχώρησης, προσπαθώντας να διατηρήσει κλειστούς τους διαδρόμους προς τα καρέ του Μούιτερς, παρά τις αδιάκοπες επιχειρήσεις του Άγιαξ να διασπάσει την άμυνά της.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα αφού με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, ο Ζιγέχ σκόραρε και άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δέκα λεπτά μετά, ο Άγιαξ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά ο Σόνε δεν ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, σπαταλώντας το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Η Εξέλσιορ δεν κατάφερε να αντιδράσει στο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι και έτσι μέχρι την συμπλήρωση των 90′ λεπτών και το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με τον Άγιαξ να παίρνει το τρίποντο της νίκης που τον κράτησε δεύτερο σε απόσταση μίας ανάσας από την πρώτη Φέγενορντ.

filathlos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.