ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έλλη Κοκκίνου: Τι είπε για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη;

kokkinou-eli
​Στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Έλλη Κοκκίνου. Όπως ήταν φυσικό, ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για τον Γιώργο Μπόγρη, δείχνοντας παράλληλα και πλάνα από την περσινή του συνέντευξη στο “Βράδυ”.

Στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την σχέση τους και είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Υπάρχει μια πολύ έντονη ενέργεια, γενικότερα και μια ευχάριστη διάθεση και εμένα αυτό με κάνει να αισθάνομαι και ασφάλεια γιατί περνάω καλά, χαμογελάω που είναι πολύ σημαντικό να γελάς στη ζωή σου».

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είπε ακόμη ότι η σχέση της περνάει πολλές κρίσεις, λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, ενώ παραδέχθηκε το ψέμα που είπε για εκείνον.

«Περνάνε μήνες μέχρι να ειδωθούμε. Κάνω υπομονή, αλλά υπάρχουν πολλές κρίσεις. Υπάρχει μια περίοδος με πολλά νεύρα και μια περίοδος που λες “οk ας κουλάρω λίγο”», εξομολογήθηκε και συνέχισε: «υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολες, αλλά, γενικότερα, υπάρχει μια θετική διάθεση».

Ακόμα, η Έλλη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς εκείνος την ρώτησε γιατί είπε ψέματα ότι παρακολούθησε την συνέντευξη που του παραχώρησε πέρυσι ο μπασκετμπολίστας.

«Το είδα μετά! Ξέρεις τι ώρα ξυπνάω; Στις 06:30 το πρωί! Εγώ στις 9 το βράδυ φοράω τις πιτζάμες μου και στις 10:30 έχω κοιμηθεί», δικαιολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Πηγή: star.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.