ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γνωστή ηθοποιός το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο!

gnosti-ithopoios-to-eskase-apo-to-dromokaitio
Μια περίεργη υπόθεση εγκλεισμού σε ψυχιατρείο διαδραματίστηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή ηθοποιό.

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», υποστηρίζει ότι το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους, ενώ ο πατέρας της, μιλώντας στην Espresso δηλώνει ότι η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και πρέπει επειγόντως να πάρει τα φάρμακά της!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ηθοποιός απεγνωσμένη τηλεφώνησε στον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία. «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».

Ο ηθοποιός επικοινώνησε με τον πατέρα της, ο οποίος περιγράφει τα πράγματα διαφορετικά. «Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε», λέει ο πατέρας της προσθέτοντας ότι πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τα φάρμακα της. 

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός όλο το σαββατοκύριακο παρέμενε εξαφανισμένη.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.