ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Η Χίλαρι Κλίντον είναι επικίνδυνη κι... ετοιμοθάνατη» [video]

xilari-tramp
Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει...

να παίζει "βρώμικα" κάνοντας πράξη τη φράση "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρική καρέκλα των ΗΠΑ, πριν καταλαγιάσει η σκόνη του σκανδάλου pussygate (βίντεο τον δείχνει να κάνει χυδαία σεξιστικά σχόλια σε βάρος γυναικών), εξαπέλυσε ένα κάτω απ' τη ζώνη χτύπημα κατά της αντιπάλου του, με ένα βίντεο-καμπάνια. Σε αυτό η Χίλαρι Κλίντον παρουσιάζεται ως απειλή για τη παγκόσμια ασφάλεια αλλά και το πόσο άρρωστη που είναι "βασικά νεκρή!".

Η καμπάνια έχει τίτλο, τι άλλο;, "Dangerous" (επικίνδυνη). "Ο επόμενος πρόεδρος, αντιμετωπίζει αποθαρρυντικές προκλήσεις σε έναν επικίνδυνο κόσμο", ακούγεται να λέει η φωνή στο βίντεο. "Η τρομοκρατία του Ιράν, οι απειλές της Βόρειας Κορέας, η άνοδος του ISIS, το χάος σε βόρεια Αφρική και Λιβύη...", ακούγεται ενώ το βίντεο "ντύνεται" με στοιχειωμένες εικόνες με τζιχαντιστές να απειλούν με μαχαίρια αιχμαλώτους ενώ παρακάτω η εικόνα της Χίλαρι Κλίντον να βήχει και σε ένα άλλο πλάνο η υποψήφια των Δημοκρατικών να παραπατάει στην τελετή μνήμης για τα θύματα της 9/11 απόρροια της πνευμονίας από την οποία υπέφερε.

"Η Χίλαρι Κλίντον απέτυχε ως υπουργός Εξωτερικών, τώρα θέλει να γίνει και πρόεδρος. Η Χίλαρι Κλίντον δεν διαθέτει το σθένος, τη δύναμη ή την αντοχή για να κυβερνήσει...", ακούγεται στο βίντεο το οποίο φυσικά καταλήγει με μια αισιόδοξη "ματιά" με το πλάνο του Ντόναλντ Τραμπ...
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.