ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κουμουτσάκος: Θα συναινέσουμε για τη συγκρότηση ΕΣΡ αν καταργηθεί ο νόμος Παππά

koumoutsakos
”Έχουμε ένα ξεκάθαρο και απόλυτα ρεαλιστικό οδικό χάρτη για την έξοδο της χώρας από την κρίση, έχουμε το σχέδιο, έχουμε και τους ανθρώπους”, δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, αναφερόμενος στο πρόγραμμα που ανέπτυξε στη ΔΕΘ ο αρχηγός της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να καταδείξει την ετοιμότητα του κόμματος σε ενδεχόμενες εκλογές. 

Ενδεχόμενο το οποίο ο κ. Κουμουτσάκος δεν αποκλείει στο ελάχιστο, παρά την σχετική διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα για τον οποίο λέει ότι '”το ίδιο έλεγε και πέρσι και τελικά έκανε και δημοψήφισμα και εκλογές”. Προσθέτει δε ότι «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να δραπετεύσει μπροστά στο φάσμα της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφερόμενος στην εφαρμογή του τρίπτυχου: λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες, περισσότερες μεταρρυθμίσεις, όπου εστιάζει το πρόγραμμα της η ΝΔ για να οδηγηθεί η χώρα στην έξοδο από την κρίση, αποκλείει την πιθανότητα να απορριφθούν από τους δανειστές οι προτάσεις για φοροελαφρύνσεις ή πάγωμα των οφειλών προς το Δημόσιο, καθώς όπως υποστηρίζει η φοροεπιβάρυνση “είναι επιλογή της κυβέρνησης”. Και επισημαίνει, ότι η ΝΔ μπορεί να εφαρμόσει αυτό το “συγκεκριμένο και κοστολογημένο μίγμα οικονομικής πολιτικής”.

Ο κ. Κουμουτσάκος ερωτηθείς πως αντιμετωπίζει η κοινωνία το κόμμα και τη “συμφωνία αλήθειας” που προτάσσει η ΝΔ, σημειώνει ότι η πρόταση βρίσκει καθημερινά μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο γιατί “μετά την εξαπάτηση που υπέστη αναζητά την αλήθεια” και «σε καθεστώς ψέματος το πρόταγμα της αλήθειας είναι επαναστατική ρήξη» αφού η κυβέρνηση σε κάθε ευκαιρία «είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι υποστηρίζει».

Σε ότι αφορά χαρακτηρισμούς, όπως “πρακτικές παρακράτους“ που διατυπώθηκαν για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπερθεματίζει λέγοντας ότι πρόκειται για “ιδιαίτερα ανησυχητικές και επικίνδυνες πρακτικές που επιβάλλουν σε κάθε πολίτη επαγρύπνηση” και ότι στην κρίση της οικονομίας η κυβέρνηση προσθέτει και κρίση δημοκρατίας”.

Για την άρνηση συναίνεσης της ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ δηλώνει ότι “είμαστε έτοιμοι να συναινέσουμε”, με “αυτονόητη προϋπόθεση” ότι η κυβέρνηση θα καταργήσει το νόμο Παππά.

Ο κ. Κουμουτσάκος ερωτηθείς για τις “αποκαλύψεις Ολάντ”, δηλώνει ότι μετά τις εκλογές θα συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή να ερευνήσει το ζήτημα, καθώς «μετά τις ομολογίες Βαρουφάκη και Γκάλμπρεϊθ τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως παραπέμπουν σε ”συνομωσίες και συνωμότες της δραχμής”».


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.