ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νεαροί καταγγέλλουν αστυνομικό ότι απείλησε τη ζωή τους

astinomia
Απρόσμενη τροπή πήρε το βράδυ του Σαββάτου ένας έλεγχος ρουτίνας στην περιοχή της ...
Αταλάντης, σε επιβατικό αμάξι με τρεις νεαρούς.

Σε σήμα των αστυνομικών ο οδηγός πάτησε γκάζι, ενώ ένας από τους επιβάτες του οχήματος απέρριψε στο έδαφος κάποιο αντικείμενο που πιθανολογείται ότι ήταν τσιγαριλίκι.

Το περιπολικό από την Αταλάντη κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στην περιοχή της Σκάλας και κατέβηκε για έλεγχο. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας οι δύο επιβάτες του οχήματος ένας 24χρονος από την Τραγάνα και ένας 25χρονος από την Αταλάντη τους, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς καταφέρνοντας χτυπήματα στο πρόσωπο και γενικά στο κεφάλι στον έναν από αυτούς.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι επικεντρώθηκαν στην εξουδετέρωση του ενός και ο νεαρός από την Τραγάνα ξαναμπήκε στο αμάξι και με τον 27χρονο οδηγό του που είναι κάτοικος Αταλάντης πάτησαν γκάζι και εξαφανίσθηκαν.

Το βράδυ της ίδιας μέρας αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ δεν άργησαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον 27χρονο, ενώ ο νταής από την τραγάνα αναζητείται.

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια καθώς ο αστυνομικός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ανάλογη διαδρομή ακολουθήθηκε και για τον 25χρονο συλληφθέντα ο οποίος επιπλέον κατήγγειλε ότι ο ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε δύο φορές με σκοπό να του αφαιρέσει τη ζωή, πληροφορία που δεν επιβεβαιώνετε από την αστυνομία.

Περισσότερα όμως θα αποκαλυφθούν σήμερα με την απολογία των δύο συλληφθέντων στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

efthia.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.