ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Tραγωδία στην Κρήτη: Έμαθε ότι ο γιoς του είναι φονιάς, δεν άντεξε και πέθανε

tragodia-stin-kriti
O πατέρας του δράστη όταν έμαθε για την πράξη του γιου του, δεν άντεξε και πέθανε...
 Ένταση επικράτησε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 66χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ένταση προκλήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου και οδηγήθηκε ένας 66χρονος πρώην λογιστής, που κατηγορείται για τον θάνατο 69χρονου κτηνοτρόφου, με τον οποίο και αλληλομαχαιρώθηκαν στο σπίτι του πρώτου στις Πατσίδες.

Πρόκειται για μια τραγωδία με πολλές προεκτάσεις αφού ο πατέρας του δράστη όταν έμαθε για την πράξη του γιοy του, δεν άντεξε και πέθανε.

Η τραγική ιστορία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν ο 66χρονος υποστήριξε ότι το θύμα μπήκε στο σπίτι του με σκοπό να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει. Μάλιστα έλεγε ότι δεν τον γνώριζε καν και ήταν σε αυτοάμυνα.

Σήμερα, επικράτησε ένταση στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 66χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 66χρονος, ο οποίος φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο μετά την ένταση που σημειώθηκε, είχε ισχυρισθεί νωρίτερα ότι δεν γνώριζε το θύμα και υποστήριξε ότι εισέβαλε στο σπίτι του για να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει. Αρχικά όπως είπε του επιτέθηκε με μία μαγκούρα και κατόπιν με ένα μαχαίρι, με σκοπό να τον ληστέψει. Ο ίδιος αν και τραυματισμένος, ισχυρίστηκε ότι άρπαξε με τη σειρά ένα μαχαίρι και χτύπησε τον 69χρονο στην κοιλιά και τον θώρακα.

Αντίθετα, οι συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στο μεταξύ, ο πατέρας του δράστη άφησε χθες την τελευταία του πνοή και κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στο χωριό του, το Σκαλάνι Ηρακλείου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε τα όσα συνέβησαν και πέθανε.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.