ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας...

astunomia
Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Απαγόρευση των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων για αύριο και μεθαύριο στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία σήμερα, για λόγους ασφαλείας στις κινήσεις του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η απαγόρευση των διαδηλώσεων, σύμφωνα με τις πληροφορίες έως το βράδυ χθες, αφορούν την περιοχή από το ύψος του Αγάλματος του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου, έως τη συμβολή Κηφισίας και Αλεξάνδρας, ενώ στην Αλεξάνδρας τυχόν διαδήλωση θα επιτραπεί έως λίγο μετά τα Παναθήναια.

Ήδη οι συγκεντρώσεις που έχουν εξαγγελθεί για την Τρίτη είναι μεγάλες, μεταξύ δε αυτών και η συγκέντρωση φορέων που στηρίζει το ΚΚΕ στην Ομόνοια, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία. 

«Απόρθητο φρούριο» η Αθήνα για την επίσκεψη Ομπάμα

Η ατμόσφαιρα, μάλιστα, μυρίζει μπαρούτι, καθώς την Πέμπτη είναι η μεγάλη συγκέντρωση και πορεία από το Πολυτεχνείο στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, στην ελληνική αστυνομία έχουν φτάσει πληροφορίες για μεγάλη προετοιμασία των αναρχικών, με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία τόσο στην Κατεχάκη, όσο και στο Μαξίμου.

Για την επίσκεψη Ομπάμα και το Πολυτεχνείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται επί ποδός στην Αθήνα 4.000 αστυνομικοί.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.