ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ενοπλη συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

enopli-listeia-thessaloniki
Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης όταν περίοικοι της πλατείας Αγ. Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη κάλεσαν την άμεση δράση και ανέφεραν ότι ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τις αναφορές των κατοίκων οι πυροβολισμοί προήλθαν από το κέντρο της πλατείας.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival.gr ότι είδε το άτομο που πυροβόλησε. «Σήκωσε το πιστόλι και έριξε δύο φορές στον αέρα. Τον ξέρω. Βρίσκεται καθημερινά στην πλατεία και πουλάει ναρκωτικά. Τους είδα να μαλώνουν αλλά δεν περίμενα ότι θα τραβούσε όπλο» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα σε λίγα λεπτά η πλατεία είχε αδειάσει ενώ αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν στην περιοχή για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr οι αστυνομικές δυνάμεις είναι έτοιμες να εισβάλουν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Ροτόντα, μετά την ειδοποίηση ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι πυροβολισμοί έπεσαν σε πιτσαρία της περιοχής την οποία οι αστυνομικοί έχουν κυκλώσει αλλά ζήτησαν τη συνδρομή κι άλλων δυνάμεων για να επέμβουν έτσι τώρα ετοιμάζονται δυνάμεις ΜΑΤ αλλά και ΟΠΚΕ προκειμένου να γίνει η αστυνομική επιχείρηση
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.