ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Euroleague: Για το «2» στην αγαπημένη του Πόλη ο Ολυμπιακός

Euroleague
Κρίσιμο ματς για το μέλλον του στη Euroleague είναι το σημερινό (19:00) για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη γειτονική χώρα με έναν και μοναδικό στόχο: τη νίκη που θα τους διατηρήσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενόψει, μάλιστα, της «καυτής» εβδομάδας που ακολουθεί, όπου μέσα σε τρεις ημέρες θα δώσουν δύο μεγάλα ντέρμπι στο πλαίσιο της 7ης και 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης με Μπαρτσελόνα (ΣΕΦ) και Παναθηναϊκό (ΟΑΚΑ).

Για τους Τούρκους το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά «χωρίς αύριο», καθώς προέρχονται από 5 σερί ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και για να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια θα πρέπει πάση θυσία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Ο διεθνής πλέι μέικερ είχε πρόβλημα στο γόνατο τις προηγούμνες ημέρες (τενοντίτιδα) και δεν έλαβε μέρος στην προτελευταία προπόνηση.
Πανέτοιμη είναι και η «Γαλατά», μιας και ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του πολύτιμου Όστιν Ντέι.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι σε δύο φιλικά προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί ισάριθμες φορές.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.