ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πέθανε ο σπουδαίος Leonard Cohen

Leonard-Cohen
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο τραγουδιστής, συνθέτης και ποιητής Λέοναρντ Κόεν, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook.

Οι δικοί του άνθρωποι, με ένα λιτό μήνυμα στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν: «Με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε ότι ο θρυλικός ποιητής, τραγουδοποιός και καλλιτέχνης Λέναρντ Κόεν απεβίωσε. Έχουμε χάσει έναν από τους πιο αξιοθαύμαστους και παραγωγικούς οραματιστές. Ένα μνημόσυνο θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες στο μέλλον. Η οικογένειά του ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια του πένθους της».

Τον προηγούμενο μήνα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό New Yorker δήλωσε πως είναι έτοιμος να πεθάνει αν και υπάρχουν πολλά που θα ήθελε ακόμα να κάνει. Τελικά, όμως, γνώριζε πολύ περισσότερα απ’ όλους για τη σοβαρότητα των προβλημάτων υγείας του. «Η μεγάλη αλλαγή είναι να συνειδητοποιείς πόσο κοντά είσαι στο θάνατο», έλεγε σχεδόν προφητικά, βλέποντας το επερχόμενο τέλος ίσως και μέσα από το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε, το «You want it darker», στον ομώνυμο δίσκο.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.