ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συννεφιά και βροχές σήμερα – Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία

sinefia-me-topikes-broxes
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανόν το βράδυ στα βορειοδυτικά καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016. Τις πρωινές ώρες στα κεντρικά βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 6 έως 19 στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 10 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με εξαίρεση τη Ρόδο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23 βαθμούς και στην Κρήτη όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στα βόρεια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενισχυθούν τοπικά σε μέτριους 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις και αυξημένη υγρασία. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.