ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/8


Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/8    
 Καλό μήνα!
Όσοι στηθήκατε να δείτε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων θα διαπιστώσατε πως το event ήταν μια εντυπωσιακή ...μούφα με τα μαγνητοσκοπημένα videos να είναι το πιο «δυνατό» χαρτί του. Οι Βρετανοί βέβαια δήλωσαν υπερήφανοι αλλά το ...περίεργο ήταν πως η κάθε σύγκριση έγινε με το Σϊδνεϊ και το Πεκίνο. Για την Αθήνα ούτε λέξη. Κάθε φορά που η Ελλάδα ξεχωρίζει, τους πονάει...
Η εξίσωση της ημέρας
Ήλιος= ΜηδενικήΚριού/Αφροδίτη= Αφροδίτη/Poseidon= Ήλιος/Αφροδίτη= Μεσουράνημα/Apollon= Άρης/Βόρειος Δεσμός= Σελήνη/Kronos:
Τα αξεσουάρ που σχετίζονται με την ομορφιά του σώματος. Εστιαζόμενοι στο να επιδείξουμε το πιο «όμορφο» σημείο του σώματος. Χρυσαφικά. Η πίστη ή το πιστό άτομο. Ο ιερέας ή ο ιεροκήρυκας. Αντιπρόσωπος μιας θρησκείας, μιας πίστης, ή φιλοσοφίας. Ερωτικά καλέσματα. Η προσωπική έλξη. Ένα άτομο που είναι επιστήμονας. Άτομο που ξέρει πώς να διαχειρίζεται τις αισθήσεις. Ένα άτομο με μεγάλη φυσική δύναμη. Το άτομο που ξέρει, όταν χρειαστεί, να ασκήσει βία. Το άτομο που ενεργεί ανεξάρτητα. Ανώτερος αξιωματικός. Αστυνόμος.
Πέρα από τις «προγραμματισμένες» επαφές με ένστολους ή έναν ιδιαίτερο τύπο ανθρώπου, σήμερα ίσως θελήσετε να φροντίσετε το σώμα σας και να αναδείξετε τα καλύτερα σημεία του. Αν παράλληλα νιώθετε καλά με το σωματότυπο σας και δεν θέλετε να επιβάλλετε στο σώμα σας κάτι που δεν είστε, τότε ακόμα καλύτερα.
Αν βρεθείτε στην παραλία να θυμάστε πως εκτός από τις αθλοπαιδιές υπάρχει και η φυσική-αβίαστη άσκηση. Ακόμη και το να κάθεστε κάτω, αντί να αράζετε στις ξαπλώστρες, είναι καλό για την υγεία καθώς όταν οι άνθρωποι κάθονται πάντα στο ίδιο επίπεδο (καρέκλα, καναπές, κρεβάτι) δεν γυμνάζονται οι μυς. Γυμναστείτε λοιπόν χωρίς ...ούτε καν να το καταλάβετε!
Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το μεγαλύτερο δώρο είναι η υγεία. Ο μεγαλύτερος πλούτος είναι η ικανοποίηση. Και η καλύτερη σχέση είναι η πίστη» Βούδας
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.