ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρχεται βροχή επώδυνων μέτρων;


Επώδυνα μέτρα και από τους Κύπριους φέρεται να ζητούν οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ που μελέτησαν εξονυχιστικά τα οικονομικά στοιχεία του Κυπριακού κράτους. Έρχεται βροχή επώδυνων μέτρων;

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της Επιτροπής, βουλευτής του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι τα μηνύματα μέχρι στιγμής δεν είναι ευχάριστα.
«Τα προβλήματα φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερα απ' ό,τι και οι ίδιοι (τα στελέχη της τρόικας) φαίνεται αρχικά να εκτιμούσαν και να προέβλεπαν», ανέφερε.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, οι εκπρόσωποι του Ταμείου σταχυολόγησαν τους τομείς για τους οποίους πρέπει να ληφθούν μέτρα, όπως μια ενδεχόμενη σημαντική συρρίκνωση του τραπεζικού τομέα αλλά και του δημόσιου τομέα, η στόχευση των παροχών, το θέμα της ΑΤΑ και το συνταξιοδοτικό -κυρίως στο δημόσιο τομέα.
Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ωστόσο ότι υπάρχουν και ενθαρρυντικά μηνύματα, ότι η οικονομία της Κύπρου δεν είναι στην ίδια κατάσταση με την αντίστοιχη της Ελλάδας, καθώς η περίπτωση της Κύπρου μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Ιρλανδίας «όπου με σωστά μέτρα, με μια μακροπρόθεσμη στρατηγική και πολιτική μπορούμε να επαναφέρουμε την οικονομία της χώρας σε μια σωστή πορεία».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.