ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κρατάς Κουίνσι... χθες


 Μετά το αποτέλεσμα της Σκωτίας, χθες κιόλας ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κλείσει τον Κουίνσι. Ας ελπίσουμε ότι γίνεται αντιληπτό τι μπορεί να προσφέρει μία παραμονή του Γκανέζου και τη νέα σεζόν και η παρουσία του δίπλα στον Σισοκό. Γρήγορη ομάδα θέλει ο Φερέιρα, γρήγορη ομάδα του προσφέρουν αυτοί οι δύο... Σχολιάζει ο Στ. Καραΐνδρος.
Στην επίθεση ο Παναθηναϊκός; Νατος ο Σισοκό. Στην άμυνα ο Παναθηναϊκός; Νατος πάλι ο Σισοκό. Δημιουργεί ο Παναθηναϊκός; Σιγά μην έλειπε ο Σισοκό.
Ο εξτρέμ από την ακτή Ελεφαντοστού μόνο εξτρέμ δεν είναι, αφού μόνο δίπλα από τον Καρνέζη δεν βρέθηκε για να τον βοηθήσει στο τέρμα. Εντάξει, η Μάδεργουελ ήταν ένα χαμηλό εμπόδιο για τους "πράσινους", όπως χαμηλό ήταν και η Οντένσε πέρυσι. Μόνο που αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός κατάλαβε την κρισιμότητα του αγώνα -σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι- και οι ποδοσφαιριστές συνειδητοποίησαν πως αν δεν περάσουν τη Μάδεργουελ τότε θα δουν μηνιάτικο με το κυάλι.
Αυτός, όμως, ο Σισοκό φαίνεται η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Ναι, είναι νωρίς ακόμα και καλό είναι να τον δούμε απέναντι σε πιο σοβαρές και δυνατές ομάδες. Μα, κρίνουμε με ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Και από τον πιτσιρικά της Βόλφσμπουργκ είδαμε έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε κάθε γωνιά του γηπέδου, μοιράζει παιχνίδι και άμα λάχει και βρεθεί σε θέση βολής μπορεί να σκοράρει κιόλας.
Μετά το αποτέλεσμα της Σκωτίας, χθες κιόλας ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κλείσει τον Κουίνσι. Ο Γκανέζος με τον Ιβοριανό θα δώσουν τεράστια ποιότητα στη μεσαία γραμμή -με τους Ζέκα και Χριστοδουλόπουλο κεντρικούς χαφ- και θα ανεβάσουν δύο ταχύτητες την ομάδα. Ο Φερέιρα θέλει έναν ακραίο χαφ και έναν κεντρικό χαφ. Θεωρώ πως αν του πουν πως ανεβάζουμε την προσφορά στον Κουίνσι και παίρνουμε μόνο αυτόν, δεν θα έλεγε όχι.
Ας ελπίσουμε ότι στον Παναθηναϊκό να συνειδητοποιούν τι μπορεί να προσφέρει μία παραμονή του Κουίνσι και τη νέα σεζόν και η παρουσία του δίπλα στον Σισοκό. Γρήγορη ομάδα θέλει ο Φερέιρα, γρήγορη ομάδα του προσφέρουν αυτοί οι δύο...
ΥΓ: Πάλι δεν βγάζει σιγουριά η άμυνα. Νωρίς είναι ακόμη, αλλά ας κρούσουμε τον κώδωνα κινδύνου...
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.