ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ισόπαλος και με Νιουκάστλ ο Ολυμπιακός


Ισόπαλος και με Νιουκάστλ ο Ολυμπιακός! (photos)
Ισόπαλο έληξε και το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού στο τουρνουά «Guardiana», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια απέναντι στην Νιουκάστλ και η διαδικασία των πέναλτι ολοκληρώθηκε με 4-4. Ο Τέιλορ είχε ανοίξει το σκορ στο 26' και ο Μήτρογλου στο 79' έφερε το ματς στα ίσια. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Πειραιώτες λόγω αποβολής του Μοντέστο.
Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα, καθώς παρουσίασαν αδυναμία στην δημιουργία φάσεων, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος με την είσοδο των Αμπντούν και Βλαχοδήμου έγιναν πιο επιθετικά και κατάφεραν στο 79’ να φέρουν την αναμέτρηση στα… ίσια (1-1), ισοφαρίζοντας το γκολ του Τέιλορ, που είχε ανοίξει το σκορ στο 26’.
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, οι παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, η οποία... ούτε αυτή κατάφερε να βγάλει νικητή, μια και ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 4-4!
Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…
Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στην Νιουκάστλ, η οποία απείλησε στο 9’ με τον Αμεόμπι, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κάρολ, ο οποίος έδειξε σε κόρνερ, ενώ ο πορτιέρο του Ολυμπιακού βγήκε νικητής και στη «μονομαχία» με τον Βούκσιτς στο 16’.
Πέντε λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία της, ωστόσο, το σουτ του Ντιόγκο βρήκε σε ετοιμότητα τον Κρουλ, ο οποίος μπλόκαρε άνετα.
Η υπεροχή της Νιουκάστλ έφερε… καρπούς στο 26’ σε μία φάση που δεν… μύριζε γκολ, καθώς ο Τέιλορ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες θέλησαν να αντιδράσουν, αλλά στο απ’ ευθείας φάουλ του Σουμπίνιο, ο Κρουλ με τα πόδια απέκρουσε και στην συνέχεια οι αμυντικοί των Άγγλων απομάκρυναν.
Στο δεύτερο μέρος, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε πολλές αλλαγές, οι οποίες… επηρέασαν την εικόνα του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με κινητήριο… μοχλό τον Αμπντούν, σε κύριο λόγο και κατά δεύτερο τον Βλαχοδήμο, απείλησαν περισσότερο.
Στο 56’ ο Αλγερινός εκτέλεσε το φάουλ ωστόσο η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν, ενώ στο 72’ έπειτα από ωραία πάσα του Μήτρογλου, ο Αφρικανός με πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κρουλ.
Άδικη αποβολή για Μοντέστο
Στο 74’ οι αριθμητικές ισορροπίες… χάλασαν, καθώς ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε τον Φρανσουά Μοντέστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή!
Ωστόσο, η αποβολή άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού προς το καλύτερο και στο 79’ οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Αμπντούν έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Μήτρογλου και αυτός μέσα από την περιοχή με πλασέ έστειλε την μπάλα στο... πλεκτό!
Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τους Άγγλους, καθώς στο 81' ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά, ο Κάρολ απέκρουσε, ο άσος της Νιουκάστλ πήρε το «ριμπάουντ» έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Βορειοϊρλανδού και έπειτα ο Αμαλφιτανό έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, τα οποία δεν έβγαλαν νικητή, μια και οι Σισέ και Τάτος δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έμειναν στο 4-4.
Ολυμπιακός: Κάρολ, Παπάζογλου (46’ Μανωλάς), Φέισα (46’ Μοντέστο), Τζεμπούρ (46’ Μήτρογλου, 87’ Καραγκούνης), Φετφατζίδης (46’ Αμπντούν), Σιόβας, Ντιελνά (46’ Χολέμπας), Λυκογιάννης (46’ Βλαχοδήμος), Σουμπίνιο (46’ Τάτος), Ντιόγκο (46’ Μανιάτης), Τοροσίδης (68’ Πάντελιτς).
Νιουκάστλ: Κρουλ, Σαντόν, Γουίλιανσον, Περτς, Τέιλορ, Μπιγκιριμάνα, Γκόσλινγκ, Ομπερτάν, Βούκιτς, Αμεόμπι, Αμαλφιτανό.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.