ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Maserati: Η επιτομή της πολυτέλειας σε συνδυασμό με εξαιρετικό design



Η Gran Turismo είναι ένα σύγχρονο supercar με δύο πόρτες και θέσεις για τέσσερις επιβάτες, το οποίο προσφέρει πολλά περισσότερα από την αξεπέραστη αισθητική ομορφιά. Που είναι το πρώτο στοιχείο που σε εντυπωσιάζει.
Ιδρύθηκε το 1914 στην Μπολόνια της Ιταλίας και στα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να κερδίσει παγκόσμια φήμη χάρις στις κορυφαίες επιδόσεις των μοντέλων της, την εξαιρετική συμπεριφορά των αυτοκινήτων που κατασκευάζει στο δρόμο και φυσικά την φινέτσα που διακρίνει κάθε όχημα που φέρει το σήμα της.
Εφέτος, στο σταυροδρόμι του ντιζάϊν, η Maserati παρουσιάζει μια επιλογή από τα πιο εκλεκτά οχήματά της, όπως είναι η Gran Turismo. Ένα σύγχρονο supercar με δύο πόρτες και θέσεις για τέσσερις επιβάτες, το οποίο προσφέρει πολλά περισσότερα από την αξεπέραστη αισθητική ομορφιά. Που είναι το πρώτο στοιχείο που σε εντυπωσιάζει.
Οι εσωτερικοί χώροι είναι ειδικά κατασκευασμένοι από δέρμα και φέρουν την υπογραφή της  Poltrona Frau. Μιας διεθνώς αναγνωρισμένης φίρμας, η οποία είναι εκπρόσωπος της σπουδαίας ιταλικής σχολής του ντιζάιν.
Η Poltrona Frau συνήθως χρησιμοποιεί δέρματα που είναι επεξεργασμένα στο χέρι.
Για αυτά τα εκπληκτικά αυτοκίνητα η Maserati θα παρουσιάσει το πρόγραμμα Officine Alfieri. Πρόγραμμα που προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή ένα αυτοκίνητο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Και για να το πετύχει αυτό η Maserati χρησιμοποιεί μια επιλογή από  εκατομμύρια χρωμάτων, υλικών και άλλες επιλογές κατά παραγγελία.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.