ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πανελλήνιο ρεκόρ κατανάλωσης και οικονομίας για τα Volkswagen up! και Polo


Ο γύρος της Ελλάδας με ένα ρεζερβουάρ βενζίνης. Τα VW Polo 1.2 TSI και VW up! 1.0 MPI κάλυψαν 1638 χλμ. και 1339 χ΄μ. αντίστοιχα με ένα μόνο ρεζερβουάρ βενζίνης. Μέση κατανάλωση 3,46 λίτρα στα 100 χλμ. για το up! και 3,71 λίτρα στα 100 χλμ. για το Polo 1.2 TSI
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα της κατάκτησης του 1ου Πιστοποιημένου Πανελληνίου ρεκόρ κατανάλωσης καυσίμου.  Σκοπός του όλου εγχειρήματος ήταν να αποδειχθεί ότι σε πραγματικές συνθήκες τα αυτοκίνητα της Volkswagen μπορούν με κατάλληλη οδήγηση να καταναλώσουν πολύ μικρή ποσότητα βενζίνης, καλύπτοντας τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση με ένα ρεζερβουάρ, διαδίδοντας παράλληλα σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της ασφαλούς, οικονομικής και οικολογικής οδήγησης.
Να θυμίσουμε ότι οι εκπαιδευτές της σχολής ασφαλούς οδήγησης Driving Academy - σε συνεργασία με την Kosmocar AE, επίσημο εισαγωγέα της Volkswagen - ξεκίνησαν την προσπάθειά τους από τα Ιωάννινα τη Δευτέρα 23/07 προκειμένου να καλύψουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση με ένα ρεζερβουάρ - με τα Volkswagen Polo 1.2 TSI 105 PS και Volkswagen up! 1.0 MPI 75 PS - και μέσω Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Καβάλας, Λάρισας, Βόλου, Λαμίας, Κορίνθου και Ακράτας τερμάτισαν στο Σταθμό ανεφοδιασμού της ΕΚΟ που βρίσκεται στο 10ο χλμ της Αττικής οδού το Σάββατο 28/07.
Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, τα ρεζερβουάρ άδειασαν εντελώς με ειδικό μηχάνημα ενώ η διαδικασία ελέγχτηκε από εκπροσώπους του αστυνομικού τμήματος Ιωαννίνων. Στην συνέχεια έγινε το γέμισμα του ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων, με την βενζίνη EKO 95 EKONOMY. Συγκεκριμένα το VW Polo γέμισε με 60,85 λίτρα αξίας 102,78 ευρώ, ενώ το VW up! πήρε 46,44 λίτρα αξίας 78,44 ευρώ.
Τα ρεζερβουάρ σφραγίστηκαν από τους ανθρώπους του παγκόσμιου οργανισμού πιστοποίησης ρεκόρ οικονομίας, ECO2DRIVING – WORLD FUEL ECONOMY RECORDS - που έχει πιστοποιήσει πάνω από 88 παγκόσμια και εθνικά ρεκόρ - και οι οποίοι παρακολούθησαν το όλο εγχείρημα και θα το πιστοποιήσουν τις επόμενες μέρες, μετά την πλήρη αξιολόγηση των στοιχείων και των σχετικών βίντεο.
Η μέση κατανάλωση των αυτοκινήτων ήταν καταπληκτική και όπως προκύπτει από τα στοιχεία, είναι 3,46 λίτρα στα 100 χλμ. για το up! και 3,71 λίτρα στα 100 χλμ.  για το Polo 1.2 TSI
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.