ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 31/08/2012


Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 31/08/2012
Λίγες αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και διατήρηση των πολύ ενισχυμένων βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012. Νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 34 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στο Θρακικό τοπικά ισχυροί, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη τοπικά θυελλώδεις. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες αραιές νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό μέτριοι και στα ανατολικά του τμήματα ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.
Καλές καιρικές συνθήκες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
ΠΗΓΗ: meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.